Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Всички Събития

Summer Vibes Festival 2020 и 2021

1 юни 2020 | 08:00 - 17:00

Младежки фестивал на открито във Видин с послание към младото поколение и техните родители да излязат навън и да забравят за малко „мрежата“. Каузата на Summer Vibes Festival e да измъкне децата от дигиталното пространство, да им покаже един по-здравословен и интересен начин на забавление в реалния свят. Целта е да сe стимулира общуването помежду им на живо, както и да се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно и полезно преживяване.

Мисия на Summer Vibes Festival е да покаже на съвременните деца как са се забавлявали и играли техните родители и в рамките на два дни всички желаещи играха на криеница, скачане с чували, надбягване с тротинетки, федербал и много други игри. В част от тях с желание се включиха и популярни музикални изпълнители.

Богатата фестивална програма включваше още музикална и работилница за танци, много награди и концерти с любими звезди от българската поп музика – Дара, Павел и Венци Венц, Йоана, Монти и Петя Алекса, Алекс и Влади, Атанас Колев и Боро Първи! Входът беше свободен, а общият брой на присъстващите всяка година надхвърли 2000 души.

Детайли

Дата:
1 юни 2020
Час:
08:00 - 17:00